Logo
Volejte o radu / Call Us
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný / Shopping cart is empty
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat. / Do you need advice? Do not hesitate to contact us.
Novinky
20.05.2019
Recenze našich zákazníků
  "Dnes jsem si byl vyzvednout klíčenku na poště. Škoda, že jsem byl tak moc zvědavý a vlezl do balíčku hned. To skoro chtělo udělat poctivé unboxing... číst celé
15.03.2019
KURZ VÝROBY BAREFOOT SANDÁLKŮ HUARACHE
Udělejte si své letní sandálky sami!  Velmi jednoduché a přitom kreativní provázkové sandálky, které nejsou jen obuví, ale zároveň kreativním doplňke... číst celé
06.05.2019
Úprava e-shopu
Trochu jsme pro Vás upravili e-shop aby se Vám lépe orientovalo. Reorganizovali jsme kategorie.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Barvy třísločiněné hovězí kůžetřísločiněné hovězí kůže.
06.05.2019 BLOG
Barvy třísločiněné hovězí kůžetřísločiněné hovězí kůže.
Třísločiněná hovězí kůže. Je jedna z nejdražších hovězích usní na trhu a je obzvláště vhodná pro kontakt s pokožkou. číst celé
Sandály - výběr barev
04.04.2019 BLOG
Sandály - výběr barev
Z následujících barev a vzorů si můžete vybrat kůži na výrobu sandálů. Vždy se jedná o hovězí useň. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Neptejte se nás co máme. Ptejte se sami sebe co chcete.

...my to pro Vás vyrobíme.

 

KONTAKTY

          

 

Tel: 770 669 100

Mail: handmade@redlinepartner.cz

 

Kontaktní místo Zlín:

Technologické inovační centrum - Svit budova 23

Vavrečkova 5262, 

760 01 Zlín

 

Kontaktní místo Uherský Brod:

Havřice - Zauličí 107, 

688 01 Uherský Brod

  

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz